Vacature

Op dit moment is de predikantsplaats van de Westerkerkgemeente vacant. Inmiddels is een beroepingscommissie gestart met het zoeken naar een nieuwe predikant voor de Westerkerk. Een profiel voor de predikant en van de gemeente zijn bekendgemaakt en tot 15 januari 2019 konden kandidaten reageren op de vacaturemelding.
Zie hier de vacaturetekst, alsmede hier het Beleidsplan van de Westerkerkgemeente 2017-2021 en hier het Visiedocument van de Westerkerkgemeente.

Contact

Indien u behoefte heeft aan pastoraal gesprek dan is er momenteel een pastoraal team dat bestaat uit twee pastoraal-ouderlingen. Pastorale gesprekken vinden in eerste instantie op verzoek plaats.
De pastorale contacten vinden plaats in het Prinsenhuis van de Westerkerk, zonodig en desgewenst komt een pastoraal-ouderling op bezoek. Pastorale contacten kunnen ook per telefoon of e-mail worden gehouden.

Voor contact:

Prinsengracht 281