Woord van de Wester op Hemelvaartsdag

Woord van de Wester Hemelvaart 2021Een filmviering op deze Hemelvaartsdag vanuit de Wester!
Rond het gedicht "Hemelvaart" van Jacques Perk en het bijbelse verhaal klinkt o.a. orgelmuziek van Johann Sebastian Bach.
Klik hier voor een bijzonder 'Woord van de Wester'
met Herman Koetsveld, Cristina Pumplun, Evan Bogerd en Elena van Slogteren, geproduceerd door John Faasse.

Kerkdiensten in de Wester

wester kerck kleinU bent van harte uitgenodigd voor de kerkdiensten op zondag in de Wester! Vanwege Covid-19 kunnen 30 personen de kerkdienst bezoeken. U kunt zich vanaf de maandag voorafgaand aan de zondag aanmelden via . (Zonder aanmelding vooraf kan het zijn dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn.)
Natuurlijk worden de Covid-19 maatregelen in acht genomen. Voor de noodzakelijke informatie over voorwaarden en instructies klik hier.

Alle kerkdiensten worden live gestreamd en zijn te volgen via kerkdienstgemist en op YouTube.

Actueel

westertorenDe Westerkerk is een wijkkerk van de Protestantse Gemeente Amsterdam.
Zie hier de algemene privacyverklaring van de Protestantse Kerk Amsterdam (PKA). Ook de Westerkerk houdt zich hier aan.
ANBI
De Westerkerk heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Al uw bijdragen zijn 100% aftrekbaar voor de belasting. Als schenking zelfs zonder drempel. Ook uw kerkelijke bijkdrage als schenking! Neem voor meer informatie hierover contact op met het secretariaat van de Westerkerk.

Overige informatie: Preekrooster 2021; Tref mei 2021

Online demonstratie Duyschot Orgel

Orgel van onderOp zaterdag 22 mei geeft cantor-organist van de Westerkerk, Evan Bogerd, een online orgeldemonstratie in de vorm van een improvisatieconcert.
De kijkers en luisteraars worden online mee genomen door de geschiedenis van dit orgel, inclusief een kijkje in de kas: achter de zichtbare pijpen in het front schuilt immers nog een hele andere wereld!
In de chat tijdens de uitzending via youtube kan men direct reageren en vragen stellen.
Uiteraard klinkt er ook muziek: met improvisaties wordt het gesprokene geillustreerd.
Aanvang van het concert: 20.00 uur
Te volgen via YouTube