Huur de Westerkerk voor uw diner, congres of ander evenement

Imposant hoog, stralend verlicht en dankzij de monumentale pilaren, goudglanzende kaarsenkronen en bordeauxrode tapijten van grote allure: dat is de Westerkerk. Een historische locatie in het centrum van Amsterdam, geschikt voor zowel grote als kleinere evenementen.
Oude gebouwen hebben echter af en toe een opknapbeurt nodig. De binnenkant van de Westerkerk wordt daarom op dit moment geheel gerestaureerd. Vanaf december 2019 verwelkomen wij u en uw gasten graag weer in de prachtig gerestaureerde kerk!

Het is dan ook niet verrassend dat de Westerkerk een geliefde locatie is voor uiteenlopende evenementen zoals diners, recepties, congressen, concerten, presentaties, beurzen en modeshows. De eeuwenoude Westerkerk geeft uw event de gewenste sfeer en klasse.

De faciliteiten in het kerkgebouw - verwarming, geluid en licht - zijn vanzelfsprekend zeer uitgebreid en van internationaal niveau. Bovendien werkt de Westerkerk samen met een aantal gerenommeerde cateraars en andere leveranciers.

Trams en bussen hebben een halte direct voor de deur. In de gehele binnenstad zijn parkeergarages op loopafstand.

Voor meer informatie over het huren van de Westerkerk en alle mogelijkheden kunt u contact opnemen via: of 020-6247766

Voorwaarden en regels

Klik hier voor de Algemene huur- en leveringsvoorwaarden: Algemene Voorwaarden
Klik hier voor Regels voor het beschikbaar stellen c.q. verhuren van de Westerkerk te Amsterdam:
Algemene Regels