Samen zingen: Koralen uit de Johannes Passion van Bach en liederen voor de Veertigdagentijd

wo 27 mrt 20:00 - 22:00

Beschrijving

Op woensdag 27 maart om 20.00 uur gaan we samen liederen voor de Passietijd zingen in de kerk. Ook tijdens de restauratie komen we in de kerk bijeen voor deze avonden. Ingang: Keizersgracht.
We zingen koralen uit de Johannes Passion en liederen die we zingen tijdens de vrijdagse Vespers. De Johannes Passion van Bach wordt op Goede Vrijdag uitgevoerd in een cantatedienst.

Mocht u een verzoek voor een lied hebben, wilt u dat dan melden aan Jos van der Kooy? U kunt hem zondags aanspreken of mailen op
Jos van der Kooy leidt de liederen in en begeleidt u op het orgel en de piano. U mag desgewenst vertellen waarom een lied u in het bijzonder aanspreekt. Samen zingen, samen praten, elkaar ontmoeten, dat zijn de uitgangspunten van deze avond. We nemen tijd voor liederen, voor zingen en voor elkaar.