TREF.maaltijden

Voelt u affiniteit met de Westerkerk en lijkt het u gezellig om met een veertigtal andere mensen in de Westerkerk van een maaltijd te genieten? Stap dan over de spreekwoordelijke drempel en meld u aan voor de TREF.maaltijd!

Tijdens de TREF.maaltijd beleeft u samen met uw tafelgenoten hoe een vrijwillige, maar zeer professionele kookgroep, u met veel enthousiasme een voortreffelijke maaltijd voorschotelt.
Door de hartelijke sfeer is er volop gelegenheid contacten te leggen. Zo zijn mensen op een ongedwongen manier ook gemeente met elkaar. En dat al ruim 25 jaar!

Wanneer?
De TREF.maaltijden worden in principe elke derde woensdag van de maand gehouden.
Om 18:00 uur start de maaltijd. U bent vanaf 17:30 uur welkom voor een kopje thee.

Waar?

Tijdens de restauratie van de Westerkerk zijn we met de Tref.Maaltijd te gast in de Oranjekerk in de Pijp!
Adres: Van der Helststraat 1 A
Bereikbaar via de Noord-Zuidlijn (metro) en tram 4.

Kosten?
De kosten van een TREF.maatlijd zijn ‚ā¨ 5,- per persoon.

Aanmelden?
U kunt zich aanmelden via het secretariaat van de Westerkerk of via

Kom gewoon een keer meegenieten!