Concerten

Orgel nieuw 14 04 20De Westerkerk organiseert jaarlijks tal van concerten: lunchpauzeconcerten, orgelrecitals etc.
De actuele gegevens staan op de homepage vermeld, inclusief de mogelijkheid om aan te melden.
De toegang tijdens de lunchconcerten in de kerk is gratis en uw gift na afloop is van harte welkom.
U dient voor het concert wel een plaats te reserveren.
RIVM maatregelen dienen te worden nageleefd: volgt u s.v.p. de aanwijzingen van de staf en de vrijwilligers van de Westerkerk op.

Tijdens de corona-crisis vinden regelmatig online live orgelconcerten plaats. De linken naar een aantal speciale concerten vindt u hieronder.

31 oktober: Online concert Hervormingsdag. Organist: Evan Bogerd

3 oktober: Afscheidsconcert Jos van der Kooy als cantor-organist van de Westerkerk

13 juni: Organisten: Evan Bogerd en Sietze de Vries

2 mei 2020: Organisten: Evan Bogerd en Jos van der Kooy