Wester in avondblauwKlokken van Hoop en Troost
Samen met klokken van vele kerken in Nederland luidden de klokken van de Wester op 18 en 25 maart om 19 uur een kwartier lang om mensen met elkaar te verbinden over de grenzen van het sociaal isolement heen en om steun uit te drukken voor allen die ziek zijn en voor wie hen verzorgen. Een cameraploeg van SBS6 legde het moment op 18 maart vast. Ook op de komende woensdagen zullen de klokken van de Wester zich laten horen.

De Westerkerk is een wijkkerk van de Protestantse Gemeente Amsterdam.
Privacy
Zie hier de algemene privacyverklaring van de Protestantse Kerk Amsterdam (PKA). Ook de Westerkerk houdt zich aan de nieuwe privacywetgeving. Ga naar de site van de PKA voor meer info. Mocht u vragen hebben, of van mening zijn dat uw persoonsrecht niet goed wordt nageleefd, neem dan per mail contact op met het secretariaat van de Westerkerk.
ANBI
De Westerkerk heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Al uw bijdragen zijn 100% aftrekbaar voor de belasting. Als schenking zelfs zonder drempel. Ook uw kerkelijke bijkdrage als schenking! Neem voor meer informatie hierover contact op met het secretariaat van de Westerkerk.
Preekrooster 2020; Tref april 2020