De Westerkerk is een wijkkerk van de Protestantse Gemeente te Amsterdam.

Privacy

Zie hier de algemene privacyverklaring van de Protestantse Kerk Amsterdam (PKA). Ook de Westerkerk houdt zich aan de nieuwe privacywetgeving. Ga naar de site van de PKA voor meer info. Mocht u vragen hebben, of van mening zijn dat uw persoonsrecht niet goed wordt nageleefd, neem dan per mail contact op met het secretariaat van de Westerkerk.

Begroting PKA
De begroting voor 2019 van de Protestantse Kerk Amsterdam is beschikbaar ter inzage (klik hier). Deze begroting kwam tot stand mede dankzij de hulp van de penningmeesters en kerkrentmeesters van de wijkgemeenten. Reacties op de begroting kunnen naar de PKA worden gemaild.

ANBI

De Westerkerk heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Al uw bijdragen zijn 100% aftrekbaar voor de belasting. Als schenking zelfs zonder drempel! Neem voor meer informatie hierover contact op met het secretariaat van de Westerkerk.

Liturgie kerkdiensten
De liturgie voor de eerstvolgende kerkdienst vindt u hier vanaf de vrijdag voorafgaand aan de dienst. Klik hier voor de liturgie van de cantatedienst op vrijdagavond 19 april, hier voor de dienst op Stille Zaterdag 20 april en hier voor de Paasochtenddienst op zondag 21 april 2019.

Preekrooster 2019, Tref april 2019