Actueel

Wester herfstDe Westerkerk is een wijkkerk van de Protestantse Gemeente Amsterdam.

Privacy

Zie hier de algemene privacyverklaring van de Protestantse Kerk Amsterdam (PKA). Ook de Westerkerk houdt zich aan de nieuwe privacywetgeving. Ga naar de site van de PKA voor meer info. Mocht u vragen hebben, of van mening zijn dat uw persoonsrecht niet goed wordt nageleefd, neem dan per mail contact op met het secretariaat van de Westerkerk.

Begroting 2020 PKA en Diakonie
De begroting 2020 van de Protestantse Kerk Amsterdam is beschikbaar ter inzage: klik hier
Ook de begroting 2020 van de Protestantse Diakonie is ter inzage: klik hier. U kunt tot 16 december reageren door een mail te sturen aan

ANBI

De Westerkerk heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Al uw bijdragen zijn 100% aftrekbaar voor de belasting. Als schenking zelfs zonder drempel! Neem voor meer informatie hierover contact op met het secretariaat van de Westerkerk.

Liturgie kerkdiensten
De liturgie voor de eerstvolgende kerkdienst vindt u hier vanaf de vrijdag voorafgaand aan de dienst. Klik hier voor de liturgie van de ochtenddienst op zondag 15 december 2019.

Preekrooster 2019; Preekrooster 2020; Tref december 2019 - januari 2020