Welkom in de Westerkerk

Wester buiten zomerDe Westerkerk is in de regel op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag open tussen 11.00 en 15.00 uur, behalve op maandag 6 en zaterdag 11 en 18 september.
Wees welkom om rustig rond te kijken in het 400 jaar oude kerkgebouw, op verhaal te komen in de bijzondere ruimte en een kaars te branden in het Brandend Braambos. Ook is de Westerwinkel geopend, waar je de mooiste boeken, cadeaus, cd's en kaarten kunt vinden. Toegang gratis.

Westerkerk is open to visitors on Monday, Thursday, Friday and Saturday from 11.00 a.m. to 3.00 p.m. (except on 30/08, 11/09 and 18/09). Enjoy the beauty of its architecture, take some time to reflect or light a candle in the Burning Bush Chapel. Admission free.