Tentoonstelling "Nieuwe Aarde"

Nieuwe Aarde poster versie 3De tentoonstelling 'Nieuwe Aarde: 12 visioenen' in de Westerkerk kan vanaf donderdag 19 november tot en met 16 december worden bezocht.

12 kunstenaars tonen in de tentoonstelling hun verbeelding van een 'Nieuwe Aarde'. Op zoek naar visionaire toekomstbeelden in deze tijd van grote vragen en veranderingen hebben het Bijbels Museum, kunstenaarscollectief The Turn Club en de Westerkerk Amsterdam kunstenaars uitgenodigd om hun dromen, visioenen, ontwerpen van een nieuwe aarde vorm te geven, geïnspireerd door Openbaring 21,1: "En ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Want de eerste hemel en de eerste aarde waren voorbij gegaan, en de zee was niet meer". Voor een korte impressie bij de opening zie NHnieuws.

De werken zijn tm 16/12 te zien in de Westerkerk Amsterdam. Entree gratis, maandag t/m zaterdag van 10.00-15.00 uur. In verband met corona is reserveren verplicht. Voor tijdslots en tickets, klik hier.

Voor meer informatie en voor speciale lunchbijeenkomsten zie: Bijbels Museum