Werk aan de Wester

Orgel nieuw 14 04 20Werk aan de Wester! In deze korte film ziet u beelden van de herstelwerkzaamheden aan het Duyschot orgel van de Westerkerk in Amsterdam met een spectaculaire time lapse video van de afbraak van de steigers om het orgel, samengesteld en geproduceert door de koster van de Westerkerk, John Faasse. Begeleid door de even spectaculaire Toccata in D-moll (BWV 565) van Johann Sebastian Bach (1685-1750) door de cantor-organist van de Westerkerk Evan Bogerd.

Images of the restoring of the Duyschot organ of the Westerkerk in Amsterdam. With a spectacular time lapse video of the taking down of the scaffolding around the organ. Accompanied by the equally spectacular Toccata in D minor (BWV 565) by Johann Sebastian Bach (1685-1750), played by cantor-organist Evan Bogerd. Production: John Faasse.