Kerkdiensten en bijeenkomsten afgelast

2012 12 06 10.59.02Gezien de maatregelen vanuit de overheid en de richtlijnen van de Protestantse Kerk heeft de kerkenraad van de Westerkerk besloten om alle kerkdiensten en bijeenkomsten van de Westerkerk af te gelasten. Dit geldt ook voor de Braambosgebeden en cantatediensten. Tevens is de Westerkerk gesloten voor bezoek. Wij doen graag al het mogelijke om gezamenlijk te proberen verdere verspreiding van het virus te beperken. De huidige maatregelen gelden in principe tot 6 april, maar houdt u alsjeblieft deze website goed in de gaten voor tussentijdse updates.
Mocht u behoefte hebben aan een pastoraal gesprek: er is een pastoraal team dat bestaat uit de predikant, de vicaris en twee pastoraal-ouderlingen. Pastorale gesprekken vinden in eerste instantie op verzoek en telefonisch plaats. Indien u daarvan gebruik wilt maken, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Westerkerk: 020 - 624 77 66, Mocht u praktische hulp kunnen gebruiken, dan kunt u daarvoor ook bij het burennetwerk terecht: Burennetwerk