De nieuwe koster-beheerder

JohnFaasse

Binnen de zoektocht naar een geschikte koster-beheerder volgden de ontwikkelingen elkaar de laatste maanden in razend tempo op. De sollicitatiecommissie ging binnen een kort tijdsbestek voor de derde achtereenvolgende keer op zoek naar een in alle opzichten geschikte koster-beheerder.
De Kerkenraad heeft ingestemd met de voordracht en zo zal John Faasse vanaf 1 februari starten als koster-beheerder van de Westerkerk.
John is een goede bekende in de Wester. Hij is o.a. voorzitter geweest van de kerkenraad, lid van de Stichting Vrienden en van het college van collectanten. Hij is in de Wester kind aan huis en hij koestert al vele jaren lang niet alleen grote liefde voor de kerk, maar ook voor het kerkgebouw. En zo zal hij nu als koster-beheerder zijn steentje bijdragen aan de groei en bloei van de Wester.