Braambosgebeden in de Advent / Advent Evening Prayers

Flyer BBG Advent 2019Op vier vrijdagmiddagen in de weken voor kerst wordt er in de Westerkerk een korte vesper gehouden: een half uur rust en bezinning te midden van het drukke stadsgewoel rond de lichten van het 'Brandend Braambos'. Met orgelmuziek passend voor deze tijd van het jaar, woorden uit de Bijbel, poëzie, gebeden, stilte en een lied.
Voor wie van buiten onze taalgrens komen, lezen we een enkele tekst in het Engels en zijn de teksten ook in het Engels afgedrukt.
De Braambosgebeden in de Advent zijn er op:

13 / 20 december.
Tijd: 17.00-17.30 uur
Prinsengracht 279, Amsterdam

Advent Evening Prayer at Westerkerk Amsterdam at the ‘Burning Bush’: a unique piece of art and a place for silent prayer. With readings from the Bible (in English and Dutch), poetry, prayers, moments of silence and Advent organ music. The service sheet is also in English. We welcome you all!