Westerkerk beroept Herman Koetsveld

Ds Herman Koetsveld is met ingang van 1 december de nieuwe predikant van de Westerkerk.

Herman Koetsveld is thans predikant in de Waterstaatskerk in Hengelo. Hij was eerder lid van de synode van de Protestantse Kerk Nederland en werkzaam als predikant in Zaandam en Rosmalen/Berlicum.
Herman waardeert de combinatie van tradities en aandacht voor actualiteit en samenleving, een uitdagende wisselwerking tussen de ontwikkelingen in de samenleving en de ontwikkelingen in kerk, geloof en theologie. Jeroen Kramer, voorzitter van de kerkenraad van de wijkgemeente Westerkerk licht toe: “Wij zijn verheugd dat wij na een zorgvuldig voorbereide en uitgevoerde beroepingsprocedure een nieuwe predikant hebben gevonden. Wij menen met Herman een predikant te hebben gevonden die past binnen de gemeente en signatuur van de Westerkerk en zien uit naar een intensieve samenwerking”.