Welkom in de mooie Wester

Wester na restauratie met groenNa maanden van restauratie is de Westerkerk weer open voor bezoekers! Van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur kunt u de nieuw gerestaureerde kerk bekijken. Ook de Westerwinkel is weer geopend met de mooiste boeken, (kerst)kaarten en cd's. Het kerstgroen siert de herenbanken en het balkon: zo gaan we een mooie Advents- en kersttijd in.
Op 13 en 20 december (aanvang 17.00 uur) bent u van harte welkom bij de Braambosgebeden. Op de agenda staan tevens verschillende prachtige kerstconcerten en tenslotte zien we uit naar de feestelijke kerstdiensten: de kerstnachtdienst op 24 december (aanvang 22.30 uur), de kerstochtenddienst op 25 december (aanvang 10.30 uur) en de cantatedienst op 26 december (aanvang 10.30 uur).
Zie onze agenda op deze pagina voor alle details.