Braambosgebeden in de Veertigdagentijd / Lent Evening Prayers

In de zes weken voorafgaand aan Pasen worden in de Westerkerk de Braambosgebeden in de Veertigdagentijd gehouden. De Westerkerk is dan aan het eind van de middag open voor een kort avondgebed: een half uur rust en bezinning in het midden van de stad rond de lichten van het Brandend Braambos. Met orgelmuziek van Johann Sebastian Bach en tijdgenoten, woorden uit de Bijbel, een gedicht, gebed en stilte. Zowel mensen van dichtbij als uit verdere windstreken zijn van harte welkom. De liturgie is dan ook in het Nederlands en Engels beschikbaar. Let op: in verband met de restauratie van de kerk is de ingang gelegen aan de Keizersgracht.
Liturg: dr Cristina Pumplun; organisten: Jos van der Kooy, Floris van Gils of Leonard Seeleman
Data en tijd: 29 maart / 5 en 12 april, 17.00-17.30 uur.
Voor meer informatie klik hier voor de flyer.

Join our short vespers in the 'Burning Bush' chapel, with Bible and poetry readings in English and Dutch, silence, a hymn and organ music by Johann Sebastian Bach and contemporaries. The full service sheet is available in English. So bring your relatives and friends when in Amsterdam.
Join us on 29 March/5 and 12 April, from 5.00 to 5.30 p.m. Due to the restoration of the interior of Westerkerk, the entrance is now located at the rear end of the church (at Keizersgracht).