Braambosgebeden in de Veertigdagentijd / Evening Prayer in Lent

FlyerBBG40dagen2020In de zes weken voorafgaand aan Pasen worden in de Westerkerk de Braambosgebeden in de Veertigdagentijd gehouden: korte avondgebeden, rust en bezinning in het midden van de stad rond de lichten van het Brandend Braambos. Met orgelmuziek van o.a. Johann Sebastian Bach en Felix Mendelssohn, woorden uit de Bijbel, een gedicht, een lied, gebed en stilte. Zowel mensen van dichtbij als uit verdere windstreken zijn van harte welkom. De liturgie is dan ook in het Nederlands en Engels beschikbaar.
Liturg: Cristina Pumplun; organist: Evan Bogerd.
Data: 28 februari, 6 - 13 - 20 - 27 maart, 3 april. Tijd: 17.00-17.30 uur.
Loctie: Westerkerk, Prinsengracht 279

Join our short vespers in the 'Burning Bush' chapel, with Bible and poetry readings in English and Dutch, silence, a hymn and organ music. The full service sheet is available in English. So bring your relatives and friends when in Amsterdam.
Join us on 28 February, 6 - 13 - 20 - 27 March, 3 April from 5.00 to 5.30 p.m.