Geniet van de mooiste lunchpauzeconcerten

De nieuwe serie orgelconcerten is weer begonnen in de Westerkerk: in de maanden mei t/m oktober zal (bijna) elke vrijdagmiddag een gratis toegankelijk lunchpauzeconcert worden gehouden. De concerten duren ongeveer een half uur.

Het is een goede gelegenheid om tussen werkzaamheden en verplichtingen door in de prachtige 17e eeuwse kerk op adem te komen tijdens een half uur schitterende orgelmuziek. Geniet van topsolisten in de Wester!

Voor meer informatie over organisten en het gehele programma klik hier voor de flyer. Op vrijdag  25 mei  bespeelt Floris van Gils het Duyschotorgel van de Westerkerk. Tijd: 13.00-13.30 uur.

Actueel

De Westerkerk is een kerk van de Protestantse Gemeente te Amsterdam, die erkend is als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor kunnen giften aan de Westerkerk tot 125% worden afgetrokken van de inkomstenbelasting. Voor alle info over de ANBI gegevens: klik op het logo.
Direct toegang tot:  Agenda, Preekrooster 2018, Tref. mei 2018.

Agenda

De Westerkerk is voor bezoekers geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.
In de agenda van de Westerkerk zijn alle kerkdiensten, evenementen, concerten en bijeenkomsten opgenomen. De liturgie voor de eerstvolgende kerkdienst vindt u hier vanaf vrijdag voorafgaand aan de dienst. Klik hier voor de liturgie van zondagochtend 20 mei 2018. U kunt ook contact met ons opnemen.

Rondleidingen in de Wester

Bent u op zoek naar een leuk uitstapje voor een vriendendag of uitje van uw bedrijf? In Amsterdam, aan de rand van het stadsdeel de Jordaan, staat de mooie 400 jaar oude Westerkerk.
Het majestueuze gebouw dat al  vier eeuwen het aanzicht van dit stadsdeel bepaalt, heeft een rijke historie. Graag vertellen onze gidsen, allen vrijwilligers, u meer over dit monumentale gebouw.
De kosten voor een rondleiding bedragen ‚ā¨ 5,- per persoon bij een minimum aantal van 20 personen. Kleinere groepen in overleg. Uw bijdrage komt ten goede aan het onderhoud van de kerk.
Een rondleiding kunt u aanvragen door een mail te sturen naar:   Of bel: 020-6247766.