Trouwen in de Wester

Trouwen is één van de belangrijkste stappen in een mensenleven. Heb je trouwplannen? De Westerkerk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam en vormt met zijn prachtige uitstraling een uniek decor voor een onvergetelijke dag. De kerk is geschikt voor zowel grote als kleine huwelijksplechtigheden.

In de Westerkerk worden sinds lange tijd kerkelijke huwelijken gesloten en sinds 2015 is het ook mogelijk om een burgerlijk huwelijk in de Westerkerk te sluiten. Vraag naar de huwelijksarrangementen die de Westerkerk te bieden heeft.

Bij een kerkelijk huwelijk vraagt het paar, omringd door familie en vrienden, Gods zegen over hun gezamenlijke toekomst. Dit gebeurt in een kerkdienst die door de aanstaande gehuwden samen met de predikant wordt voorbereid. Kijk ook bij Trouwen in Mokum.

Na de ceremonie

Als één van de mooiste monumenten van de stad, leent de Westerkerk zich qua locatie, sfeer en faciliteiten uitstekend voor een receptie, diner of feest, aansluitend op de huwelijksplechtigheid. Feestelijke aankleding en versiering, bijvoorbeeld in de vorm van brandende kaarsen in de glanzende kroonluchters, geven de Westerkerk extra cachet.

De faciliteiten in het kerkgebouw - verwarming, geluid, licht en catering - zijn vanzelfsprekend zeer uitgebreid en van internationaal niveau.

Voor meer informatie: of 020-6247766