Catering

Wat voor evenement u ook organiseert, de catering is van groot belang! Wij werken samen met een aantal externe cateraars, die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Wij bevelen onderstaande cateraars graag bij u aan. Zij kennen de weg in de Westerkerk en nemen u graag de zorg voor een perfect diner, een mooie receptie of een ander event uit handen.
A Matter of Taste

Begin jaren 80 begon 'a matter of TASTE' met het verzorgen van fingerfood bij premières in het Tuschinski theater en het Concertgebouw te Amsterdam. Kort daarop betrok TASTE Het West-Indisch Huis aan de Haarlemmerstraat. Uit de straat, bekend om haar trendbepalende foodshops, haalt TASTE veel inspiratie.
Tegenwoordig ligt het bereik van TASTE veel verder dan het West-Indisch Huis. Een voorbeeld is de samenwerking met drie andere cateraars voor 75.000 culinaire arrangementen tijdens SAIL 2015. Klein begonnen, is TASTE na 30 jaar dus uitgegroeid tot een volwaardige partner voor de catering en organisatie van uw evenement .
TASTE staat voor kwalitatief, verrassend eten en drinken op hoog niveau voor een goede prijs. Zij zijn groen en duurzaam waar mogelijk of gewenst en de service is altijd in handen van attente en gastvrije medewerkers. Het doel van TASTE is niet om de allergrootste, maar kwalitatief de beste partycateraar en meedenkend eventpartner te zijn.

Bekijk ook de promo: https://youtu.be/C3QHOyGIGgY

Martinair Party Service

Martinair Party Service, kortweg MPS creërt tot de verbeelding sprekende eventcatering.
Bij ons bruist het van de energie. Gelukkig maar. Want positieve energie tilt alles naar een hoger niveau. Excelleren doe je enkel in hetgeen waarvan je houdt. Samen. Het ontwerpen van een concept als vertrekpunt – een totaal nieuwe ervaring als bestemming. Meer krijgen dan waar je om vraagt, is precies waar je op hoopt.
MPS heeft als doel mensen zorgeloos te laten genieten van pure gastvrijheid, van écht vakmanschap. Vakmanschap dat duurzaam is. Altijd met oog voor onze omgeving en de toekomstige generaties.  MPS creërt keer op keer een onvergetelijke ervaring die mensen bij elkaar brengt. Met eerlijke, verantwoorde producten van het seizoen en de streek.
MPS bereidt bovendien zoveel mogelijk gerechten ter plaatse. Zo komt de smaakbeleving pas echt tot uiting. Een historisch sterk merk met een verrassende invulling!
Meer informatie: www.mps.nl

Willem de Boer Food & Events

Dit full-service cateringbedrijf behoort tot één van Nederlandse grootste partycateraars en heeft een gedegen ervaring met het cateren in de Westerkerk. De culinaire invulling, de aankleding en inrichting met het meubilair, worden op maat met u als opdrachtgever afgestemd.
Willem de Boer Food & Events heeft ruime ervaring in het verzorgen van allerlei grote en kleine zakelijke en particuliere bijeenkomsten, waaronder recepties, diners en concerten.
Samen met Willem de Boer Food & Events bieden wij u een hoog kwaliteitsniveau, passend bij het karakter en de visie van de Westerkerk. Wij streven er naar, de verwachtingen en beleving van onze opdrachtgevers daarbij te overtreffen.
Voor informatie www.willemdeboer.nl/

Andere mogelijkheden

De Westerkerk staat uiteraard ook open voor uw voorstellen op het gebied van de catering van uw evenement. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie: of 020-6247766