Concert Saratoga Choir

zo 23 juli 19:00 - 20:30

Beschrijving

Zondag 23 juli om 19:00h vindt er een gratis avondconcert plaats in de Westerkerk in Amsterdam. Het Saratoga High School Choir tourt van 13 t/m 26 juli door Nederland en België en het concert in de Westerkerk vormt de afsluiting van hun bijzondere concertreis.

Het Saratoga High School koor bestaat uit studenten van Saratoga High School, California, USA. Deze school staat bekend om zijn affiniteit met muziek en heeft dan ook een uitgebreide muziekafdeling waarvan dit koor een belangrijk deel uitmaakt. Het Saratoga High School koor heeft 31 leden en ze zingen werken van onder andere Bach, Durufle, Mendelssohn en Jasperse.

Dit concert zal gedeeld worden met het getalenteerde Rudolf Steiner College koor uit Haarlem. Dit 15 stemmige koor, bestaande uit bovenbouwleerlingen van het college, zal klassieke werken ten gehore brengen van o.a. Bruckne en Brahms en daarnaast swingende jazz werken en een Irish blessing. Ook zullen deze twee bijzondere koren samen een aantal stukken zingen.

Wilt u dit concert bijwonen? Het is vrije toegang, maar indien u zeker wilt zijn van een plekje, stuur dan een mailtje naar