Kerstconcert Muziekvereniging Amicitia Landsmeer met Karin Bloemen

za 16 dec 20:00 - 22:00

Beschrijving

Op zaterdag 16 december 2017 geeft Amicitia haar tweejaarlijkse kerstconcert samen met niemand minder dan Karin Bloemen. In de Westerkerk in Amsterdam zijn die dag twee voorstellingen: een matineevoorstelling om 14.15 uur en een avondconcert om 20.00 uur. Karin Bloemen heeft al eerder met Amicitia opgetreden en zei gelukkig meteen ja toen we haar voor ons kerstconcert 2017 vroegen. Ook Leo Verhoef, de Stem van Landsmeer 2017, en een voor de gelegenheid samengesteld projectkoor met 120 leden werken mee aan dit sfeervolle concert.
Al deze ‘ingrediënten’ – Karin, Leo, het enthousiaste koor, de sfeervolle Westerkerk en prachtige muziek – staan garant voor een onvergetelijke muzikale middag en avond.

De kaarten, à €20,- inclusief 1 consumptie, zijn verkrijgbaar via:
• Leden van Amicitia

• Bruna Landsmeer (vanaf vrijdag 3 november)
Kinderen tot en met 12 jaar betalen €10,- voor een toegangsbewijs inclusief 1 consumptie.

Voor extra gemak kunt u meerijden met een touringcar vanaf het Marktplein naar de Westerkerk en terug naar Landsmeer. Buskaartjes à € 8,50 zijn verkrijgbaar via kaarten@amicitialandsmeer of bij leden van Amicitia.