Braambosgebed in de Advent

vr 15 dec 17:00 - 17:30

Beschrijving

De eerste dag van de maand december valt dit jaar op een vrijdag. En zo begint de serie Braambosgebeden van de Advent in de Westerkerk dit jaar dan ook precies op 1 december. Liturg: Cristina Pumplun.

Op vier vrijdagnamiddagen in december bent u van harte welkom om op verhaal te komen rond de lichten van het Brandend Braambos, te luisteren naar orgelmuziek, een gedicht en teksten uit de Bijbel, stilte en gebed. Opdat de woorden worden verstaan, ook door wie van buiten onze taalgrens komen, zijn de teksten ook in het Engels afgedrukt, kan een gebed in het Nederlands klinken en een Psalm in het Engels of Duits. We zingen Adventsliederen die vertrouwd zijn voor wie van heinde komt en van ver. Jos van der Kooy speelt orgelmuziek van Johann Sebastian Bach.

Om alvast te noteren in uw agenda, dat halfuur op adem komen in de Wester te midden van de drukte van de laatste maand van het jaar: ‘Braambosgebed in de Westerkerk’: 15 en 22 december 2017. Tijd: 17.00 - 17.30 uur