Gewoon geven met Givt!

Steeds vaker hebben kerkgangers weinig of geen contant geld meer bij zich. Logisch want we betalen tegenwoordig bijna alleen nog maar met pin of creditcard.
Daarom kunt u al geruime tijd bij de uitgangscollecte uw bijdrage pinnen, al u dat wilt.
Om dit ook mogelijk te maken bij collectes tijdens de dienst kunt u vanaf nu met de Givt-app uw geld geven door uw mobiele telefoon even tegen de knoop op de collectezak te houden.

Het enige wat u moet doen is de Givt-app downloaden op uw mobieltje en u eenmalig registreren. Hoe u dat doet ziet u op deze Givt-video.
Nog veel meer informatie vindt u op de Givt-informatiefolder en de Givt-boekenlegger die komende weken in de liturgie toegevoegd wordt.
Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan bij uw volgende kerkbezoek uw mobieltje mee en roep de hulp in van één van de kerkenraadsleden, herkenbaar aan hun badge.
Met Givt geef je makkelijkveilig en anoniem!